Horeca medewerker
Als horeca medewerker heb je een veelzijdige functie. De ene keer sta je achter de bar om biertjes te tappen, de andere keer loop je rond op een evenement om hapjes te serveren. Je kunt in een restaurant werken, of je werkt op allerlei verschillende locaties. Het is een hele kunst om met dienbladen te lopen, en die ga je zeker leren als horeca medewerker. Je bent altijd gastvrij, professioneel en enthousiast. Je neemt bestellingen op, serveert en zorgt dat alle gasten tevreden zijn. Ga jij deze uitdaging aan? Kijk bij de vacatures voor horeca medewerker die A&A Bemiddeling heeft openstaan en solliciteer direct!
Over deze functie
Plaats | Nijmegen |
Dienstverband | Uitzendbasis – mogelijk vast |
Start | Z.s.m. |
Uren | 8 tot 40 uur |
Ervaring | Niet vereist |
Contactpersoon | Raphael |
Functieomschrijving
Een horecamedewerker of medewerker bediening is iemand die er voor zorgt dat gasten hun eten en drinken krijgen, maar je bent vooral dé persoon die zorgt dat de gasten het naar hun zin hebben. Als horecamedewerker ga je namelijk elke dag voor de ultieme gastbeleving!
Als horecamedewerker ben je het persoonlijke visitekaartje van de plek waar je werkt. Vaak is dat in een hotel, restaurant of café. Maar je kan als horecamedewerker ook werken op speciale locaties zoals in een museum, op een vliegveld of tijdens een evenement.
Functieprofiel
Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste medewerker die oog heeft voor detail. Je bent enthousiast, gastvrij en klantgericht. Verder vragen wij:
- Flexibele inzetbaarheid in de ochtend, middag en avond;
- Inzetbaar van maandag tot zondag;
- Ervaring in de horeca of bereid de werkzaamheden te leren;
Wat bieden wij jou
- Een baan die goed te combineren is met privé of studie;
- Alle ruimte om goed ingewerkt te worden;
- Ruimte voor groei en ontwikkeling
Interesse? Solliciteer dan direct en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.