T. 0485-760050  /      E. info@aabemiddeling.nl

foto

De juiste uitzendkracht voor u vinden zonder dat het u moeite en werk kost, dat is ons doel. Onze dienstverlening bestaat uit: het vinden van de juiste (internationale) uitzendkracht en een geschikt payroll-/backofficebedrijf. Daarmee bieden wij u een totaalpakket; van het uitzetten van een vacature tot het aannemen van de juiste persoon, en alle procedures die daarvoor nodig zijn. Zo kunt u zich richten op uw eigen werkzaamheden.

A&A Bemiddeling is een jong en dynamisch bemiddelingsbureau dat ruime ervaring heeft in de branche. Hierdoor hebben wij een groot bestand van werknemers opgebouwd.
Bij ons werken gedreven accountmanagers die luisteren naar de (wens van de) klant, de juiste mensen voor de job vinden en afspraken nakomen. Zo maken wij het verschil.

Wij werken alleen met NBBU- en ABU-voorwaarden. Dit zijn NEN-gecertificeerde payroll-/ backofficebedrijven. Dit betekent voor u als werkgever en werknemer, dat wij de garantie kunnen geven dat de zaken goed in orde zijn en regelmatig gecontroleerd worden op het naleven van de normen die bij dit certificaat horen.

Meer weten over A&A Bemiddeling? Of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

 
What do you want to do ?
New mail